Brugerinddragelse!

Her i Randers snakker vi lige nu meget om hvordan vi får inddraget brugerene i vores projekt. Allerede inden jul vil vi tage kontakt til nogle skoler for at høre om de har nogle 4. klasser, der kunne tænke sig at samarbejde med os omkring musiktidsmaskinen.

Vi vil selvfølgelig gerne arbejde sammen med nogle klasser, hvor læreren brænder for musikken og kan se ideen med at klassen kommer ind over vores projekt. Vi er dog også så realistiske, at vi godt ved at læseplanerne for klassen er på plads, så det kan være et spørgsmål om at finde tid til at deltage.

Det vi i første omgang gerne vil bruge klassen til er til musikideer. Hvad syntes børnene at det er hipt at lytte til lige nu, så vi kan komme igang med at samle musik til de forskellige tidsperioder (som vi ikke helt klart har defineret endnu :-)). Men vi vil også gerne vi kunne kunne bruge hinanden gennem hele projektet f.eks. hvis der er noget vi gerne vil have testet eller hvis vi kunne byde ind med et eller andet musikarrangement eller workshop, så klassen ligesom kommer til at føle et ejerskab til musikmaskinen, og det der sker omkring den.

Dette indlæg blev udgivet i generelt. Bogmærk permalinket.